TabletsAanbiedingen

iPad Mini Aanbieding

iPad miniDe iPad mini wordt door Apple beschreven als een klein wonder en een ongelooflijk apparaatje dat met zijn 7,9 inch perfect in één hand vastgehouden kan worden. De iPad Mini is erg populair en heeft inmiddels opvolgers in de iPad Mini 2, 3 en 4. Op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor de iPad mini. Toch op zoek naar een iPad mini voor een fijne prijs? Kijk dan eens bij de refurbished iPads! Hieronder in de tabel kun je zien welke aanbieders refurbished iPads in de aanbieding hebben. Wil je toch liever een gloednieuwe iPad mini, kijk dan eens bij de aanbiedingen van de iPad Mini 4.

 iPad Mini 2 | iPad Mini 3 | iPad Mini 4

AanbiederProductBekijkenBekijken
leappDiverse iPad'sLeapp Refurbished iPadBekijk aanbieding
iUsedDiverse iPad'siUsed Refurbished iPadBekijk aanbieding

Een klein wonder

Wat maakt de iPad Mini tot een klein wonder? Apple heeft ervoor gekozen om een iPad te ontwikkelen die krachtig en snel is, maar wel gemakkelijk in de hand ligt. Een gat in de markt, want de iPad Mini is in korte tijd ongekend populair geworden. Inmiddels zijn er dan ook 3 nieuwere varianten op de markt: de iPad Mini 2, de ipad Mini 3 en de iPad Mini 4.

iOS 7

De iPad Mini draait net als zijn grote broer iPad Air op het besturingssysteem iOS 7 en bevat ook de A7-chip, waardoor de iPad twee tot vier keer zo snel is als eerdere iPads. Apps werken sneller en de reactietijd bij games is hoger. De ondersteuning van OpenGL Es versie 3.0 zorgt daarnaast voor een hoog niveau van visuele effecten en graphics. Dit betekent dat het spelen van geavanceerde games geen enkel probleem is voor de iPad Mini.

Uitstekende beeldkwaliteit

Door de uitstekende beeldkwaliteit met 3,1 miloen pixels en een resolutie van 2048 x 1536 is ook het bekijken van haarscherpe foto’s en video’s geen punt voor de iPad Mini. Ben je overtuigd en wil je ook een iPad Mini? Wij houden de beste iPad Mini aanbiedingen voor je in de gaten. Vergelijk de prijzen van de diverse aanbieders en selecteer de beste iPad Mini aanbieding!

Specificaties iPad Mini

Schermgrootte 7,9 inch
Besturingssysteem iOS 7
Processor A5 dual core processor
Opslagruimte 16 GB
Gewicht 308 gram
Accu 4490 mAh

DeiPad Mini wordt beoordeeld met een10op basis van 2 beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Inge Peters on iPad Mini

Alweer ruim 2 jaar in het bezit van een Ipad mini. Fijn apparaat en handig om mee te nemen. Groot fan van Apple en volgende maand van plan om een iPad air 2 te kopen.

by Dennis on iPad Mini

Onze kinderen gebruiken deze iPad vooral om series te kijken via Netflix. Het valt me op dat het beeld bijzonder scherp is. Ze kijken tegenwoordig liever op de tablet dan op tv.

Menu