TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab S3 aanbieding

De Samsung Galaxy Tab S3 is de gloednieuwe tablet van Samsung. De Galaxy S3 is verkrijgbaar in het populaire tabletformaat 9,7 inch en beschikt over een fraai sAMOLED scherm waarmee je moeiteloos hoge apps en films in hoge resolutie bekijkt. Wil jij deze Samsung tablet voor de laagste prijs kopen? Bekijk hieronder de beste Galaxy Tab S3 aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de diverse aanbieders!

 ProductPrijsBekijkenBekijken
Media MarktGalaxy Tab S3 9,7
WiFi
€439Bekijk Samsung Galaxy S3 aanbieding media marktBekijk Galaxy Tab S3 aanbieding
WehkampGalaxy Tab S3 9,7
WiFi
€409Bekijk aanbiedingGalaxy Tab S3 aanbieding Wehkamp
Coolblue tablet aanbiedingGalaxy Tab S3 9,7
WiFi
€419Tabletcenter Galaxy S3 aanbiedingTabletcenter Galaxy S3 aanbieding

Strak design

Opvallend aan de tablet is het design: Samsung heeft ervoor gekozen de Galaxy Tab S3 in design sterk overeen te laten komen met haar smartphones. De tablet is met 6mm en slechts 400 gram erg dun en licht. Daarnaast heeft de Galaxy Tab S3 een glazen achterkant, in overeenstemming met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 telefoon.

Beter geluid en HDR video

De samenwerking van Samsung met Harman heeft ertoe geleidt dat in de Galaxy Tab S3 een quad-luidsprekersysteem is gebouwd, waarbij het geluid uit alle 4 de hoeken van de tablet komt. Daarmee is het geluid er een stuk op vooruit gegaan t.o.v. eerdere tablets. De Galaxy S3 beschikt tevens over een hoogwaardig scherm, ondersteund door een supersnelle Snapdragon 820 processor. HDR Video geeft het kijken van films en het spelen van games een geweldige ervaring. De tablet is voorzien van een 13.0 megapixel camera voor het maken van scherpe foto’s.

Samsung Galaxy Tab S3: de prijs

De adviesprijs voor de Galaxy Tab S3 bedraagt € 679 voor de variant met WiFi. Wil je op de tablet ook 4G dan is er een variant voor de prijs van € 769. Daarbij heb je de keuze uit de kleur zwart en zilver. Standaard wordt de bekende S pen meegeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu