TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab S5e aanbieding

Samsung heeft met de Samsung Galaxy Tab S5e gekozen voor een lichtgewicht model met een strak ontwerp. De tablet is namelijk slechts 5,5 mm dik en weegt nog geen 400 gram. Deze tablet is daarmee ideaal voor mensen die de tablet graag overal mee naartoe nemen. Ben je op zoek naar een Galaxy Tab S5 aanbieding? Bekijk hieronder alle acties en prijzen van de beste online aanbieders!

 

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
BCCGalaxy Tab S5e 64GB
WiFi
€389Bekijk Samsung Galaxy Tab S5e aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab S5e aanbieding
Media MarktGalaxy Tab S5e 64GB
WiFi
€389Bekijk Samsung Galaxy Tab S5e aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab S5e aanbieding
Coolblue tablet aanbiedingGalaxy Tab S5e 64GB
WiFi
€389Bekijk Samsung Galaxy Tab S5 aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab S5 aanbieding
Coolblue tablet aanbiedingGalaxy Tab S5e 64GB
4G
€399Bekijk Samsung Galaxy Tab S5 aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab S5 aanbieding

Strakke uitstraling

Samsung heeft de keuze gemaakt om de schermranden dunner te maken, wat de Samsung Galaxy Tab S5e een strakke uitstraling geeft. Samen met het 10,5 inch sAMOLED-display kun je optimaal genieten van je favoriete series en games. De heldere kleuren en hoge kwaliteit maken de beelden levensecht!

Niet alleen het beeld is van hoge kwaliteit. Ook het geluid laat niets te wensen over dankzij het Quad Speaker-systeem van AKG.

Nieuwe apps

Nieuw bij deze versie is Bixby, een geïntegreerde spraakherkenning. Door het geven van simpele spraakopdrachten kun je de tablet voor jou laten werken. Speel bijvoorbeeld je favoriete muziek af of bedien je huishoudelijke apparaten in een handomdraai. Handig!

Daarnaast is bij de Samsung Galaxy Tab S5e de app ‘Family Share’ toegevoegd. Hiermee kun je agenda’s, notities, foto’s en reminders delen met andere gezinsleden. Deze tablet maakt zich hierdoor meer dan ooit onmisbaar binnen het gezin.

Ijzersterke batterij

Met de komst van een nieuwe versie van de Samsung Galaxy Tab S mag je verwachten dat ook de batterij telkens beter wordt. De Samsung Galaxy Tab S5e heeft een ijzersterke batterij van gemiddeld 7.040 mAh. In de praktijk betekent dit dat de tablet zo’n 15 uur mee gaat.

Specificaties

Benieuwd geworden naar alle specificaties van de Samsung Galaxy Tab S5e? Bekijk ze in onderstaande tabel en vergelijk ze met een van de andere Samsung Galaxy Tablets.

 

Schermgrootte 10.5 inch
Besturingssysteem Android
Processor 2GHz, 1,7 GHz
Opslagruimte 4 GB RAM en 64 GB ROM of 6 GB RAM en 128 GB ROM
Gewicht 400 gram
Accu 7040 mAh
Menu