TabletsAanbiedingen

Gratis Samsung tablet bij abonnement

Ben je op zoek naar een gratis Samsung tablet bij een abonnement? Kies dan voor een internet data abonnement met tablet. Sluit je een abonnement af voor een vast bedrag per maand dan krijg je in de meeste gevallen er geheel gratis een samsung tablet bij. Bekijk hieronder de aanbieders van abonnementen met een gratis Samsung tablet.

AanbiederProvidersAanbod
KPNGratis tablet bij abonnement KPN

Keuze uit diverse Samsung tablets bij een abonnement

Samsung heeft diverse tablets op de markt gebracht, zoals de Samsung Galaxy Tab serie, de Samsung galaxy tab pro en de Samsung Galaxy tab S. Of je de Samsung tablet daadwerkelijk gratis krijgt bij het afgesloten abonnement hangt ervan af wat voor abonnement je afsluit en voor welke tablet je kiest. In de meeste gevallen krijg je de Samsung tablet geheel gratis, soms betaal je een klein bedrag bij. Dit is zowel afhankelijk van het type tablet dat je kiest als de loopduur van het abonnement. Veelal heb je de keus uit een contractduur van 1 of 2 jaar. Kies je voor 1 jaar dan betaal je voor de nieuwste Samsung tablets een bedrag bij, kies je voor 2 jaar dan ontvang je de Samsung tablet veelal gratis.

Altijd en overal online

Met een Samsung tablet abonnement ben je altijd en overal online met 3G of 4G. Ben je specifiek op zoek naar een tablet met internet dan kan het afsluiten van een abonnement een goede keuze zijn. Een losse tablet met 3G of 4G is namelijk meestal aanzienlijk duurder dan een variant met alleen WiFi. Door een Samsung tablet abonnement af te sluiten ontvang je altijd een tablet met internet en spreid je de investering over 1 of 2 jaar uit. Bedenk daarbij wel dat je aan het einde van de contractperiode meestal ongeveerd hetzelfde bedrag kwijt bent dan wanneer je een los toestel koopt met data.

Menu