TabletsAanbiedingen

Refurbished iPad aanbieding

refurbished iPadWanneer je op zoek bent naar een iPad maar de prijs toch echt te hoog vindt, is er een goede oplossing: de refurbised iPad, ook wel gereviseerde iPad of tweedehands iPad genoemd. Dit houdt in dat de tablet die je koopt al eerder is gebruikt, maar helemaal is schoongemaakt en gerepareerd indien nodig. Tweedehands, maar dan helemaal gecheckt en onderzocht op gebreken. Een refurbished iPad ligt dus eigenlijk tussen een tweedehands en een nieuw model in. Bekijk in onderstaande tabel de beste aanbieders van refurbished iPads en bezoek de webshops om de beste refurbished iPad aanbiedingen te bekijken.

AanbiederProductBekijkenBekijken
leappDiverse iPad'sLeapp Refurbished iPadBekijk aanbieding
iUsedDiverse iPad'siUsed Refurbished iPadBekijk aanbieding

Voordelen refurbished iPad

Het belangrijkste voordeel van het kopen van een refurbished iPad is de prijs. Je kunt flink besparen op de originele verkoopprijs wanneer de iPad een tweede leven is ingeblazen. Waarom dan geen tweedehands iPad op bijvoorbeeld Marktplaats kopen? Het belangrijkste voordeel ten opzichte van een tweedehands model is het feit dat hij volledig nagekeken en opgeknapt is. Wanneer je een refurbished iPad bij betrouwbare aanbieders als Leapp en iUsed koopt ontvangt je een jaar en een niet-goed-geld-terug garantie.

Nadelen refurbished iPad

Er bestaan ook nadelen aan de koop van een refurbished iPad. Zo kunnen er lichte beschadigingen en/of krassen op de iPad zitten. Zorg er daarom altijd voor dat je voldoende informatie inwint bij aankoop van een refurbished iPad, zo kom je niet voor verassingen te staan. Over het algemeen wordt dit uitgebreid toegelicht door de aanbieder. Een ander nadeel kan zijn dat niet altijd de nieuwste modellen beschikbaar zijn. Logisch, want het gaat om iPads die over het algemeen al een tijdje gebruikt zijn. Een refurbished iPad Pro is dan ook niet altijd beschikbaar, maar een iPad 2, 3, 4, een ipad Mini, of iPad Air zie je zeker veel voorbij komen.

Refurbished iPad kopen

Neem jij genoegen met een wat ouder model iPad en hoef jij niet persé de eerste eigenaar te zijn? Dan is een refurbished iPad voor jou een mooie optie, waarbij je voor een goede prijs een mooie iPad kunt kopen. Wij verzamelen voor jou op deze pagina de beste refurbished iPad aanbieders. Bezoek de betreffende webshops voor meer informatie over de beschikbaarheid van de tablets.

Menu