TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab A Aanbieding

Samsung Galaxy Tab A AanbiedingDe Samsung Galaxy Tab A is een tablet van Samsung en valt in het middensegment. De tablet heeft een uniek formaat: het is de eerste met een 9,7 inch scherm. Daarnaast is de tablet ook verkrijgbaar in de nieuwe 10.1 variant en in een aanzienlijk kleinere 7.0 variant. Alle formaten zijn verkrijgbaar met WiFi en met 4G additioneel. Bespaar op je aankoop en vind hieronder de beste Samsung Galaxy Tab A aanbieding. In de tabel vind je de prijzen van diverse aanbieders.

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
BCCGalaxy Tab A 10.1
WiFi
€199Bekijk Samsung Galaxy Tab A aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab A aanbieding
Media MarktGalaxy Tab A 10.1
WiFi
€199Bekijk Samsung Galaxy Tab A aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab A aanbieding
Coolblue tablet aanbiedingGalaxy Tab A 10.1
WiFi
€188Bekijk Samsung Galaxy Tab A aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab A aanbieding
BCCGalaxy Tab A 10.5
WiFi (zwart)
€286Bekijk Samsung Galaxy Tab A aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab A aanbieding
Media MarktGalaxy Tab A 10.5
WiFi (zwart)
€286Bekijk Samsung Galaxy Tab A aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab A aanbieding

Vind de beste Samsung Galaxy Tab A aanbieding

We schreven eerder al in onze blog dat de Samsung Galaxy Tab A er dit voorjaar aan zou komen. Inmiddels ligt deze tablet klaar voor de verkoop en wij vertellen je graag meer over de specificaties van deze mooie tablet.

De Samsung Galaxy Tab A is de opvolger van de populaire Galaxy Tab 4. Een verandering ten opzichte van de Tab 4 is ten eerste het formaat. Waar de Tab 4 nog een 10.1 inch beeldscherm heeft, beschikt de Tab A over scherm met een 9.7 inch formaat. De tablet is ook een stukje kleiner en lichter geworden: de tablet is slechts 7.5 millimeter dik.

Grote verbeteringen

Een grote verbetering van de Samsung Galaxy Tab A is de processor. De processor beschikt over een snelheid van 1,2 GHz, waarmee de tablet 21% sneller is dan zijn voorganger.

Een tweede verbetering is de verhouding van het beeld. De Galaxy Tab A heeft een beeldverhouding van 4:3 in plaats van 16:10. Hierdoor kun je meer van een website zien. Deze tablet is daarmee heel geschikt als je de tablet vooral wilt gebruiken om rond te surfen op het internet.

De Samsung Galaxy Tab A heeft standaard 16 GB aan werkgeheugen, maar bij vele aanbieders is dit gemakkelijk uit te breiden tot 128 GB.

Camera met autofocus

Ook de camera van de tablet is flink verbeterd. De Galaxy Tab A heeft een 5 megapixel back camera met autofocus en een 2 megapixel front camera.Je kunt daarnaast snel wisselen tussen video en foto.

Wil jij de Galaxy Tab A voor de beste prijs kopen? Vergelijk dan bij ons alle Samsung Galaxy Tab A aanbiedingen, acties en prijzen.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A

Schermgrootte 9,7 inch
Besturingssysteem Android 4.4
Processor 1,5 GHz Quad-core
Opslagruimte 8 GB
Gewicht 449 gram
Accu 6000 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Marieke on Galaxy Tab A

Ik heb deze tablet net binnen, besteld via een aanbieding van BCC op jullie site. Prima tablet met een fijn formaat!

Menu