TabletsAanbiedingen

iPad Air aanbieding

iPad AirDe iPad Air: een krachtige iPad die toch heel licht in gewicht is. De iPad is sterk verkleind in volume en is daardoor 22% lichter dan de iPad 2, die daarvoor de lichtste was. De iPad Air is de eerste grote verandering in de iPads en is daarom wellicht een interessante iPad voor mensen die eerder nog niet overtuigd waren van het gemak van een iPad. Ben je op zoek naar een goede iPad Air aanbieding? TabletsAanbiedingen houdt alle aanbiedingen haarscherp in de gaten. Zijn er op dit moment geen aanbiedingen voor de iPad Air en wil je hem toch voor een mooi prijsje bemachtigen? Wellicht vind je jouw iPad Air bij de refurbished iPads!

 | iPad Air 2 |

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
Tabletcenter tablet aanbiedingiPad Air 16 GB
4G
€489Bekijk iPad Air aanbiedingBekijk iPad Air aanbieding

Dunner en lichter

De iPad Air verschilt op diverse punten van de eerder iPads. De iPad air is dunner en lichter. De omlijsting is smaller geworden, maar het Retina-display is nog even groot. De iPad Air heeft een resolutie van 2048 x 1536 en laat je foto’s, video’s en teksten haarscherp weergeven.

Krachtige prestaties

Echter zijn er ook grote veranderingen in de software van de iPad Air. De iPad Air draait op het besturingsssteem iOS 7 en beschikt over de nieuwe A7-chip van Apple. Als we Apple mogen geloven, zou dat betekenen dat de iPad Air maar liefst tot twee keer sneller is dan voorgaande iPads. Naast de A7-chip beschikt de iPad Air ook over de M7-coprocessor. Deze processor volgt alle bewegingen van de iPad en hierdoor werken apps beter waarbij het bewegen van je iPad Air belangrijk is, zoals bij voorbeeld bij sommige games.
Ondanks deze grote aanpassingen zal de batterijduur van de iPad er niet onder lijden: deze gaat nog steeds maar liefst 10 uur mee.

Wifi

Volgens Apple zijn ook de Wi-Fi prestaties van de iPad Air twee keer zo snel door de antennes en MIMO-technologie. In combinatie met de dual-band 802.1 1n Wi-Fi betekent dit downloadsnelheden tot 300 Mbps.
Ook leuk: de iPad Air is standaard uitgerust met diverse apps waardoor je direct aan de slag kunt. Nieuw zijn iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote.

Selecteer de beste iPad Air aanbieding

De iPad Air is in vele opzichten verbeterd ten opzichte van de eerdere iPads. Wanneer je deze iPad wilt kopen is het slim om te zoeken naar een goede iPad Air aanbieding. TabletsAanbiedingen houdt altijd de beste iPad Air aanbiedingen voor je in de gaten en zorgt altijd voor een up-to-date overzicht van de beschikbare iPad Air aanbiedingen. Op zoek naar een kleinere variant van de iPad Air? Bekijk dan onze iPad Mini aanbiedingen. Geef je de voorkeur aan de nieuwste iPad Air, bekijk dan alle iPad Air 2 aanbiedingen.

Specificaties

Schermgrootte 9,7 inch
Besturingssysteem iOS 7
Processor 1,4 GHz A7-processor
Werkgeheugen 1 GB
Opslagruimte 16 / 32 / 64 / 128 GB
Gewicht 469 gram
Accu 8827 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Peter Rikken on iPad Air

Wij zijn erg tevreden met de aankoop van de iPad Air. Onze zoon speelt al volop spelletjes.

by Ed on iPad Air

Enig minpuntje is de prijs. Je betaalt meer dan genoeg maar krijgt er ook iets moois voor terug. Erg handig in combinatie met andere Apple producten.

by Arvid on iPad Air

2 maanden geleden de Ipad air gekocht bij Mediamarkt en ben er erg blij mee. Het beeld is prachtig en alle apps lopen lekker soepel!

Menu