TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab E Aanbieding

Samsung Galaxy Tab E AanbiedingDe Samsung Galaxy Tab E is een nieuwe budgettablet van Samsung en is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart met een 9.6 inch formaat. Ben je op zoek een tablet met niet de beste specificaties maar wel een aardige prijs? Dan is de Galaxy Tab E een optie. De adviesprijs voor de tablet bedraagt € 199. Bekijk hieronder de prijzen van alle populaire aanbieders en profiteer van de beste Samsung Galaxy Tab E aanbiedingen.

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
Coolblue tablet aanbiedingGalaxy Tab E 9.6
WiFi
€143,99Tabletcenter Galaxy Tab E aanbiedingTabletcenter Galaxy Tab E aanbieding

Budgettablet

De Samsung Galaxy Tab E, veel aandacht wordt er niet besteed aan de promotie van dit apparaat. Deze tablet is dan ook niet bedoeld om indruk te maken met het snelste besturingssysteem, het scherpste beeld of het grootste opslaggeheugen. Wél is deze tablet erg aantrekkelijk om zijn prijs. Deze budgettablet is stilletjes in het leven geroepen van de Nederlandse tabletmarkt en wordt voor een prima prijs verkocht.

Het is de eerste in de reeks Samsung tablets met een 9,6 lcd-scherm. De tablet heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Bijzonder is dat deze tablet niet op de nieuwste Android 5.0 Lollipop draait, maar op de Android 4.4 Kitkat. Dit doet echter niets onder voor de tablet. Met de quadcore-processor werkt de tablet op een prima snelheid. Deze budgettablet heeft 1,5 GB aan werkgeheugen en 8 GB aan intern opslaggeheugen. Een uitbreiding van het geheugen is natuurlijk mogelijk door een micro SD-kaart.

Wifi only

De tablet is tot nu toe alleen verkrijgbaar in een variant met Wifi only. Er wordt verwacht dat er later nog een 3G-variant zal verschijnen. De tablet heeft een batterij met een vermogen van 5000 mAh, die niet te verwijderen is. Het apparaat weegt 490 gram en is 8,5 millimeter dik. De specificaties van de Samsung Galaxy Tab E vind je terug in onderstaand overzicht.

Specificaties Samsung Galaxy Tab E

Schermgrootte 9,6 inch
Besturingssysteem Android 4.4
Processor 1,5 GHz Quad-core
Opslagruimte 8 GB
Gewicht 490 gram
Accu 5000 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Shanna on Galaxy Tab E

Ik ben heel tevreden over deze tablet. Als student heb ik weinig te besteden, maar voor mijn studie heb ik er wel een tablet nodig. Ik heb nog niet gemerkt dat deze tablet langzamer zou zijn dan anderen. Ik vond het een goede aankoop!

Menu