TabletsAanbiedingen

Gratis iPad bij abonnement

De iPad is een gewilde tablet, maar kost wel een aardige investering. Als alternatief om hem los te kopen kun je een iPad ook afsluiten met een abonnement. In dat geval krijg je de iPad veelal gratis. Dit is met name interessant wanneer je een iPad zoekt met 3G of 4G om op elke plek toegang te hebben tot internet. Met een iPad abonnement ben je voor een vast bedrag per maand altijd en overal online. Diverse aanbieders leveren een gratis iPad bij een abonnement, bekijk hieronder een overzicht.

AanbiederProvidersAanbod
KPNGratis tablet bij abonnement KPN

Wanneer een gratis iPad bij abonnement?

Of je daadwerkelijk een gratis iPad bij een data abonnement krijgt is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt mee welke iPad je kiest, de datalimiet en de snelheid van het internet. Voor een bedrag van ongeveer € 30 – 35 per maand heb je al een gratis iPad Air 2 met 3G of 4G. Je bespaart dan zo’n € 300 – 500 in de aanschaf van een losse iPad, in ruil voor maandelijkse abonnementskosten. Er zijn diverse providers die internet op je tablet aanbieden, waaronder Vodafone, T-mobile en KPN.

Een iPad data abonnement: goed idee?

Een gratis iPad in combinatie met een abonnement is zeker aan te raden wanneer je niet alleen thuis maar altijd online wil zijn. In dat geval heb je een iPad variant nodig die beschikt over 3G of 4G. Je hebt dan de keuze tussen een los toestel en een abonnement. Schaf je een los toestel aan dan betaal je meestal ongeveer € 100,- extra voor deze optie. Ga je voor een abonnement dan betaal je maandelijks een bedrag voor mobiel internet waarbij de aanschafprijs van de iPad in het maandbedrag is verwerkt. Meestal ben je uiteindelijk ongeveer eenzelfde bedrag kwijt na een abonnementsperiode van 2 jaar.

Keuze in looptijd, datalimiet en snelheid

Heb je al in gedachte welke iPad je graag gratis wilt ontvangen? Dan kun je een abonnement af gaan sluiten bij één van de aanbieders. Daarbij moet je vaak een keuze maken in de looptijd van het abonnement en de datalimiet en snelheid van het internet op je iPad. Kies je een looptijd van 2 jaar dan is de iPad veelal gratis, bij een looptijd van 1 jaar betaal je meestal eenmalig een bepaald bedrag, afhankelijk van welke iPad je kiest. Naast de looptijd is het verstandig goed na te denken over de intensiteit waarmee je internet op je tablet gaat gebruiken. Ga je dit veel doen dan kun je beter voor een hoge datalimiet kiezen. Zit je veelal op WiFi dan kun je voor een lage datalimiet kiezen en wellicht ook een lagere snelheid. In dat geval zijn de abonnementskosten lager.

Menu