TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab 4 Aanbieding

Samsung Galaxy Tab 4 aanbiedingenIn april 2014 werd de opvolger van de Galaxy Tab 3 gelanceerd: de Samsung Galaxy Tab 4. De tablet is verkrijgbaar in 3 formaten: 7-inch, 8-inch en 10.1 inch. Daarnaast kun je kiezen voor een Galaxy Tab 4 met 3G of 4G waarmee mobiel internet mogelijk is. Op zoek naar de beste prijs? Bekijk dan in onderstaande tabel de prijzen van diverse aanbieders en vind de beste Samsung Galaxy Tab 4 aanbieding.

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
ParadigitGalaxy Tab 4 7.0
WiFi (zwart)
€129Bekijk Samsung Galaxy Tab 4 aanbiedingBekijk Samsung Galaxy Tab 4 aanbieding

Vind de beste Samsung Galaxy Tab 4 aanbieding

TabletsAanbiedingen geeft je een duidelijk overzicht van alle Samsung Galaxy Tab 4 aanbiedingen. De prijzen kunnen namelijk wel eens aanzienlijk verschillen tussen de vele aanbieders. Vergelijk in ieder geval goed tussen de verschillende modellen omdat je voor een groter scherm logischerwijs meer betaalt dan voor een kleinere variant. Daarnaast kan het formaat gelijk zijn, maar bestaan er alsnog verschillende varianten, bijvoorbeeld met of zonder 3G / 4G en met een verschillende opslagcapaciteit.

Strakker design

De specificaties van de Samsung Galaxy Tab 4 verschillen niet sterk van zijn voorganger, wel is het design strakker en is de achterkant voorzien van een lederen structuur. De tablet is voor zowel zakelijk als privé gemaakt. Zo is de Galaxy Tab 4 geschikt voor de hele familie met onder andere de nieuwe Multi User Mode, waarbij verschillende gebruikers (familieleden) hun eigen op maat gemaakte profiel kunnen creëren. Daarnaast kunnen met de Kids Mode ouders hun kinderen beperkingen aan bepaalde applicaties opleggen.

Prachtig HD beeld

Met het prachtige HD beeld van de Samsung Galaxy Tab 4 kijk je films en video’s, lees je een boek of surf je online op het internet. De snelle quad-core processor maakt het mogelijk om soepel gebruik te maken van de innovatieve Multi window functionaliteit, waarbij je tegelijkertijd twee apps kunt openen.
Wacht niet langer en kies de beste Samsung Galaxy Tab 4 aanbieding online bij TabletsAanbiedingen. Nog altijd is de Samsung Galaxy Tab 4 een zeer populaire tablet waar regelmatig aanbiedingen van verschijnen. Wij blijven je op de hoogte houden van de beste aanbiedingen en acties, zo bespaar je bij de aankoop van een nieuwe tablet!

Specificaties Samsung Galaxy Tab 4

7.0 8.0 10.1
Schermgrootte 7,0 inch 8,0 10,1
Besturingssysteem Android 4.4 Android 4.4 Android 4.4
Processor 1,2 GHz Quad-core 1,2 GHz Quad-core 1,2 GHz Quad-core
Opslagruimte 8 GB 16 GB 16 GB
Gewicht 276 gram 320 gram 487 gram
Accu 4000 mAh 4450 mAh 6800 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews

Vorig jaar de Galaxy Tab 4 gekocht in de aanbieding bij Media Markt. Prima tablet voor een goede prijs.

Heel blij mee, de tablet is lekker snel, geen vastlopers en voldoet verder prima aan mijn wensen. Kortom: tevreden.

Wij hebben diverse tablets overwogen en zijn uiteindelijk op basis van ons budget uitgekomen bij de Tab 4. In alle opzichten een goede aankoop geweest. 1 minpuntje is de camera, deze is in vergelijking met bijvoorbeeld mijn Galaxy S4 een stuk minder.

De Galaxy Tab 4 hebben wij gekocht in de aanbieding bij Mediamarkt tijdens de BTW-vrije dagen. We hebben de tablet nu een tijdje in ons bezig en hij bevalt erg goed. Eén van de meest handige functies is het schakelen tussen de accounts. Verder is de snelheid prima en ook het beeld is goed. Al met al een prima tablet voor de prijs.

Menu