TabletsAanbiedingen

iPad Mini 3 Aanbieding

downloadDe iPad mini 3: nog steeds klein en snel, maar met nóg meer verbeteringen ten opzichte van eerdere iPads. De iPad mini 3 is voorzien van Touch ID, iOS 8 en is ook verkrijgbaar in een gouden uitvoering. De iPad mini 3 werd eerder regelmatig gepromoot door diverse aanbieders. Op dit moment zijn er geen aanbiedingen voor de iPad mini 3. Wil je toch graag een goede iPad mini 3 voor een mooie prijs? Kijk dan eens bij de refurbished iPads! Je kunt ook in de tabel hieronder klikken om door te gaan naar de aanbieders van refurbished iPads. Wil je toch liever een nieuwe iPad mini, kijk dan eens bij de aanbiedingen van de iPad Mini 4.

AanbiederProductBekijkenBekijken
leappDiverse iPad'sLeapp Refurbished iPadBekijk aanbieding
iUsedDiverse iPad'siUsed Refurbished iPadBekijk aanbieding

Design

De iPad mini 3 is klein, dun en licht en is voorzien van een prachtig 7,9 inch Retina display. Een feest voor je ogen, als we Apple mogen geloven. De iPad 3 mini heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels, wat neerkomt op 326 pixels per inch. Door deze hoge pixeldichtheid zijn afzonderlijke pixels niet met het menselijk oog waarneembaar. Helder en haarscherp beeld dus. Echter is Apple ook niet vergeten om aan de omhuizing van de iPad mini 3 te denken. Naast de kleuren grijs en zwart, is de iPad mini 3 ook in de kleur goud verkrijgbaar.

Baanbrekend: Touch-ID

De iPad mini 3 is voorzien van Touch ID, waardoor je iPad enkel ontgrendeld kan worden door jouw eigen vingerafdruk door de software die het reliëf van je vingerafdruk leest en de match bevestigt. Tevens kun je met je vingerafdruk aankopen doen in iTunes, iBooks en de App store. Hierdoor hoef je dus niet telkens opnieuw je wachtwoord en factuurgegevens in te vullen. Apple geeft aan dat de veiligheid van de iPad gebruiker voor hen op de eerste plek staat. Daarom hebben zij de A7-chip voorzien van geavanceerde beveiligingsarchitectuur, waardoor persoonlijke informatie niet wordt afgestaan. Deze A7-chip zorgt tevens voor een uitmuntende grafische prestaties en je zult met de iPad mini 3 dan ook profiteren van een snelle systeemprocessor.
Ondanks de vernieuwingen aan deze iPad, gaat ook de batterij van de iPad mini 3 nog steeds tot wel 10 uur mee. Net als de iPad mini 2 is de iPad mini 3 voorzien van het besturingssysteem iOS 8. Hierdoor zijn apps met vele visuele effecten geen enkel probleem meer voor de iPad.

M7-coprocessor

Net als de iPad mini 2 is de iPad mini 3 voorzien van het besturingssysteem iOS 8. Hierdoor zijn apps met vele visuele effecten geen enkel probleem meer voor de iPad.
De M7-coprocessor volgt alle bewegingen van de iPad mini 3. Dit gebeurt op basis van de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas. De iPad mini 3 is hiermee zeer geschikt om mee op pad te nemen. Apps waarbij bewegingen van de ipad een grote rol spelen, zijn door de M7-coprocessor geen enkel probleem meer.

De iPad mini 3 is net als zijn voorganger van vele technische snufjes voorzien. Door het gebruik van Touch-ID maakt de iPad mini 3 een serieus verschil ten opzichte van zijn voorgangers.

Specificaties iPad Mini 3

Schermgrootte 7,9 inch
Besturingssysteem iOS 8
Processor Quad core processor met M7-coprocessor
Opslagruimte 16 / 64 / 128 GB
Gewicht 331 gram
Accu 2380 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Davy on iPad Mini 3

De iPad mini 3 gekocht in de aanbieding bij Wehkamp. Top apparaatje!

Menu