TabletsAanbiedingen

iPad Mini 2 Aanbieding

iPad mini 2 aanbiedingDe iPad mini 2 is ten opzichte van de iPad mini verbeterd in snelheid en kwaliteit. De iPad mini 2 is voorzien van een schitterend Retina-display waardoor foto’s en video’s zeer gedetailleerd worden weergegeven. Door de A7-chip en de iOS8-processor werkt de iPad mini 2 razendsnel! Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor de iPad mini 2. Ook voor de iPad mini en de iPad mini 3 zijn op dit moment geen aanbiedingen. Wil je toch graag een iPad mini 2 voor een mooie prijs? Kijk dan eens bij de refurbished iPads! In de table hieronder zie je welke aanbieders refurbished iPads verkopen voor een mooie prijs. Wil je toch liever een gloednieuwe iPad mini, dan kun je kijken naar de aanbiedingen voor een gloednieuwe iPad Mini 4.

AanbiederProductBekijkenBekijken
leappDiverse iPad'sLeapp Refurbished iPadBekijk aanbieding
iUsedDiverse iPad'siUsed Refurbished iPadBekijk aanbieding

iPad Mini | iPad Mini 3 | iPad Mini 4

Dun en licht

De iPad mini 2 heeft een 7,9-inch retina-display met 2048 x 1536 pixels. Foto’s en video’s worden hiermee nóg scherper weergegeven dan bij voorgaande iPads.
Het ontwerp van de iPad mini 2 is erg dun en licht, net als zijn voorganger. Deze iPad is 0,3 millimeter dikker en 23 gram zwaarder dan zijn voorganger. Dit verschil is echter nauwelijks merkbaar bij het gebruik van de iPad. In tegenstelling tot zijn voorganger is de iPad mini 2 ook in de kleur donkergrijs verkrijgbaar.

iOS 8 met de A7-chip

De iPad mini 2 is voorzien van een A7-processor, welke energiezuinig en krachtig is. Dit is een grote verandering ten opzichte van de iPad mini, welke voorzien is van een A5-processor.
Dankzij de A7-processor reageert alles zeer snel. Daarnaast wordt de processor bijgestaan door de M7-bewegingschip van Apple.
Het nieuwe besturingssysteem iOS8 zorgt er tevens voor dat de iPad mini 2 razendsnel werkt. Dit is bijvoorbeeld terug te zien bij het opstarten van apps en het laden van foto’s en video’s.

Camera

De iPad mini 2 is voorzien van twee camera’s: één van 5 en één van 1,2 megapixel. De camera aan de voorkant beschikt over grotere pixels. Hierdoor wordt videobellen met de iPad mini 2 nog leuker! Apple heeft er daarnaast voor gezorgd dat er minder snel ruis optreedt, waardoor de foto’s met dezelfde specificaties als de iPad mini toch beter van kwaliteit zijn.

Wil jij ook een iPad mini 2? TabletsAanbiedingen.com houdt de beste aanbiedingen haarscherp in de gaten. Vergelijk de prijzen van de diverse aanbieders en selecteer de beste iPad mini 2 aanbieding!

Specificaties iPad Mini 2 (ook wel iPad Mini retina)

Schermgrootte 7,9 inch
Besturingssysteem iOS 8
Processor A7 met M7-coprocessor
Opslagruimte 16 / 32 GB
Gewicht 331 gram
Accu 6471 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Menu