TabletsAanbiedingen

Gratis tablet bij abonnement

Wil je op dit moment niet de volledige aanschafprijs van een tablet betalen, dan kun je overwegen een abonnement af te sluiten. Het voordeel is dat je veelal de tablet gratis bij je abonnement krijgt. We hebben het dan over een abonnement waarmee je via 3G of 4G buitenshuis met je tablet op internet kan. Bekijk hieronder een overzicht van de aanbieders waarbij je een gratis tablet bij je abonnement krijgt.

 iPad | Samsung

AanbiederProvidersAanbod
KPNGratis tablet bij abonnement KPN

Volledig gratis tablet bij abonnement?

Hoewel je de tablet gratis krijgt, betaal je natuurlijk wel abonnementskosten. Deze kosten variëren sterk en zijn met name afhankelijk van het aantal MB’s internet dat je per maand afneemt en de snelheid van het internet. Het is verstandig altijd een afweging te maken tussen de kosten die je kwijt bent wanneer je het toestel los koopt en de kosten over de gehele abonnementsperiode. Wanneer je een tablet los koopt moet je er overigens wel rekening mee houden dat je een tablet kiest met 3G of 4G en je daarbij een data sim only moet kopen. Ben je op zoek naar een nieuwe tablet met de mogelijkheid om zonder WiFi te internetten dan is een gratis tablet in combinatie met een abonnement vaak een goede optie.

Type tablet abonnement

Of je de tablet geheel gratis bij je abonnement krijgt hangt af van de tablet die je graag wilt hebben en het abonnement waarvoor je kiest. Diverse providers, waaronder Vodafone, KPN en T-mobile bieden data abonnementen aan voor een tablet. Veelal krijg je een gratis tablet bij je abonnement bij maandbedragen van € 30 – 50. Wanneer je besluit een tablet abonnement af te sluiten dan zijn er aantal zaken waar je op moet letten:

Looptijd

Wanneer je zo min mogelijk voor een tablet wilt betalen dan is de looptijd van het abonnement vaak 2 jaar. Het voordeel is dus dat je de tablet veelal gratis krijgt, het nadeel dat je 2 jaar vast zit aan het abonnement. Wanneer je kiest voor een looptijd van 1 jaar dan zijn de eenmalige kosten vaak aanzienlijk hoger.

Datalimiet en snelheid mobiel internet

Heb je de looptijd bepaald, dan moet je een keuze maken in de datalimiet en de down- en upload snelheid. Ben je een intensieve gebruiker dan kun je kiezen voor een hogere datalimiet, waarbij je dus meer MB’s per maand kunt opmaken. Ben je een minder intensieve gebruiker dan kun je kiezen voor een lagere datalimiet.

Keuze tablet abonnement

Naast de looptijd en de datalimiet moet je natuurlijk een keuze maken in de tablet die je graag wilt hebben. Een gratis iPad bij een abonnement of wellicht een gratis Samsung tablet bij abonnement. Populair zijn ook de kwalitatief goede Asus tablets.

Menu