TabletsAanbiedingen

iPad Pro aanbieding

iPad Pro aanbiedingen en actiesDe iPad Pro is de nieuwste iPad, verkrijgbaar met zowel een 9.7 inch als een 12,9 inch Retina-display met 5,6 miljoen pixels en een zeer krachtige processor. Daarmee is het de meest geavanceerde iPad die Apple ooit gemaakt heeft. Wil jij de iPad Pro voor de beste prijs kopen? Wij zetten hieronder de beste iPad Pro aanbiedingen voor je op een rij.

AanbiederProductPrijsBekijkenBekijken
Media Markt aanbiedingeniPad Pro 10.5
64 GB WiFi
€679Media Markt ipad Pro 9.7Bekijk iPad Pro aanbieding
BCCiPad Pro 10.5
64 GB WiFi
€679BCC ipad Pro 9.7Bekijk iPad Pro aanbieding
Coolblue tablet aanbiedingiPad Pro 10.5
64 GB WiFi
€679ipad Pro 9.7Bekijk iPad Pro aanbieding
Coolblue tablet aanbiedingiPad Pro 12.9
256 GB WiFi
€959Bekijk iPad Pro aanbiedingBekijk iPad Pro aanbieding
WehkampiPad Pro 12.9
256 GB WiFi
€959Bekijk iPad Pro aanbiedingBekijk iPad Pro aanbieding

iPad Pro prijs en aanbiedingen

De adviesprijs van de iPad Pro ligt voor het 12.9 inch scherm op € 919 en voor het 9.7 inch scherm op € 689. Daarmee is de grote variant het de duurste tablet op de markt. Daartegenover staat dat Apple een zeer geavanceerde tablet heeft ontwikkeld met unieke eigenschappen die alle andere tablets aftroeft. De iPad is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en spacegrijs en draait op iOS 9 met nieuwe multitaskfuncties. De tablet is verkrijgbaar bij de bekende aanbieders. Wij vergelijken voor jou de prijzen en zetten de beste iPad Pro aanbiedingen voor je op een rij.

Hoge kwaliteit schermen en A9X-chip

Met de iPad Pro brengt Apple voor het eerst een iPad op de markt met een groot scherm, namelijk 12,9 inch. Daarmee begint de grens tussen tablets en laptops steeds meer te vervagen en kan de iPad Pro 12.9 inch gezien worden als een hybride laptop. Niet alleen de schermgrootte van de iPad komt in de buurt van een laptop, ook de specs. De iPad Pro is voorzien van een krachtige nieuwe A9X-chip met 64-bits architectuur van de derde generatie die CPU-prestaties levert die vergelijkbaar zijn met een desktop. Vanaf 31 maart 2016 is de iPad Pro ook verkrijgbaar in een 9.7 inch variant.

Apple Pencil en Smart Keyboard

Naast de introductie van de iPad Pro heeft Apple ook nieuwe aanverwante producten geïntroduceerd. Met de Apple Pencil kun je tekenen en schetsen op je iPad Pro, een mooie toevoeging voor de designer maar ook handig voor andere gebruikers. De Pencil kan gebruikt worden binnen apps als Office 365 om efficiënter te werken. Naast de Apple Pencil is ook het Smart Keyboard nieuw, een fraai toetsenbord voor je iPad.

Verschillen iPad Pro 12.9 inch en 9.7 inch

Beide tablets zijn voorzien van hetzelfde besturingssysteem en dezelfde processor. Maar er zijn ook duidelijke verschillen Het belangrijkste verschil tussen beide iPad Pro’s is uiteraard het formaat. Daarmee is de kleine variant ook lichter in gewicht. Een opvallend verschil zijn de camera’s: de 9.7 inch variant beschikt over een betere camera, zowel aan de voor- als achterkant. De grote variant heeft daarentegen een dubbel werkgeheugen en een grotere accu.

Specificaties iPad Pro

Schermgrootte 12,9 inch 9,7 inch
Besturingssysteem iOS 9 iOS 9
Processor A9X Dual core processor A9X Dual core processor
Opslagruimte 32 GB 32 GB
Gewicht 713 gram 437 gram
Accu 38,5 Wh 27,5 Wh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Menu