TabletsAanbiedingen

Vind de beste iPad aanbiedingen

Apple iPadOp zoek naar een iPad aanbieding? TabletsAanbiedingen helpt je graag om de beste actie te vinden. In onderstaand overzicht hebben wij de aanbieders voor je op een rijtje gezet. Kijk en vergelijk alle prijzen en koop je iPad voor de beste prijs door te kiezen voor één van de iPad aanbiedingen.

iPad Mini 4 | iPad Mini 5 | iPad Air | iPad 2017 | iPad 2018 | iPad 2019 | iPad Pro

AanbiederVerzendingRetournerenAanbod
Media Markt Samsung tablet aanbiedingenGratisGratis Knop
Coolblue iPad aanbiedingGratisGratisKnop
BCC iPad aanbiedingenGratisGratisKnop
WehkampBetaaldGratis Bekijk iPad aanbiedingen

Waarom een iPad aanbieding?

De iPad is een zeer populaire tablet. Niet voor niets, want de kwaliteit van een iPad laat niets te wensen over. TabletsAanbiedingen geeft je een overzicht van de belangrijkste kenmerken van een iPad en zoekt de beste iPad aanbiedingen voor je uit. Met prijzen van een iPad wordt regelmatig gestunt en de verschillen in prijs kunnen bij een aanbieding zelfs oplopen tot meer dan € 100,-. Door de juiste aanbieder te kiezen kun je dus een hoop besparen!

Een ware revolutie

De iPad heeft in een aantal jaar tijd een ware revolutie veroorzaakt. In 2010 introduceerde Apple de iPad 1, een product waar de meningen over verdeeld waren. Volgens sommigen was de iPad vooral een groot uitgevallen iPod touch, terwijl anderen louter enthousiast spraken over de opkomst van deze tablet. Inmiddels lijkt de iPad zichzelf bewezen te hebben, met name door de grote gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Apple het niet bij een enkele iPad heeft gelaten: al snel volgden de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad 2017, iPad 2018, iPad 2019, iPad Air, iPad Air 2, de iPad Pro en de iPad mini’s. Deze iPads draaien allemaal op het geavanceerde besturingssysteem iOS.

De voordelen van een iPad

Het grote voordeel van een iPad is de gebruiksvriendelijkheid. Lekker met je iPad op schoot op de bank en je kunt je uren vermaken met het spelen van games, het lezen van een boek of het bekijken van de laatste statusupdates op Facebook. Omdat een iPad een stuk lichter is dan een laptop ligt deze een stuk gemakkelijker in de hand. Hierin is wel een beduidend verschil te zien tussen de verschillende iPads. Het gewicht van de verschillende iPads loopt uiteen van 300 tot 700 gram en de grootte van het scherm van 7,9 tot 12,9 inch. De nieuwere iPads beschikken over een betere processor die ervoor zorgen dat je apps nog sneller draaien. Bijkomend voordeel van de iPad is dat diverse veelgebruikte apps al op de iPad geïnstalleerd zijn en je je iPad gemakkelijk kunt synchroniseren met je andere Apple apparaten.

Aanbieders van de iPad

Wij hebben voor jou de meest bekende en betrouwbare aanbieders van de iPad opgenomen. Zo tonen we de beste iPad aanbiedingen van onder meer Coolblue, Media Markt, BCC, Wehkamp, en Centralpoint. Alle prijzen worden meerdere keren per week gecheckt en indien nodig aangepast. Is er een iPad aanbieding die je niet mag missen? Dan zorgen wij ervoor dat jij hem niet mist! Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de beste acties.

Wanneer je op zoek bent naar een goede iPad aanbieding, is het verstandig om de verschillende iPads te vergelijken en de voor- en nadelen af te wegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de beste iPad Mini aanbiedingen of de beste iPad Air aanbiedingen.

Prijs iPad

De prijs van een iPad is uiteraard afhankelijk van het model iPad. Oudere modellen zijn goedkoper dan de nieuwste modellen. Over het algemeen zijn er daarnaast nog drie factoren die de prijs van een iPad bepalen:

– Het formaat:
Een iPad is verkrijgbaar in verschillende formaten: met een 7,9 inch scherm (de iPad Mini), een 10 inch scherm (iPad, iPad Air en iPad Pro) en een 12.9 inch scherm (iPad Pro), waarbij de iPad Mini de goedkoopste variant is en de iPad Pro de duurste.

– De opslagcapaciteit:
Er zijn verschillende opslagcapaciteiten: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 en 256 GB. Vanzelfsprekend geldt: hoe meer opslagcapaciteit, hoe hoger de prijs van de iPad.

– WiFi of 4G:
Standaard beschikken alle iPads over een WiFi-functie. Wil je altijd en overal op internet kunnen met je iPad dan is het aan te raden een iPad met 4G connectiviteit te nemen. Elk model is ook beschikbaar met 4G en de meerprijs bedraagt veelal rond de € 100. Je kunt ook kiezen voor een iPad abonnement waarbij je de iPad aanschaft in combinatie met 4G data.

Vergelijk en bekijk nu alle iPad aanbiedingen op TabletsAanbiedingen en haal je gewenste iPad voordelig in huis door te kiezen voor de beste actie!

Menu