TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab A: de nieuwste tabletserie

KnipselSamsung komt dit jaar, waarschijnlijk dit voorjaar nog, met een nieuwe reeks tablets: de Galaxy Tab A. Deze reeks zal bestaan uit vier verschillende tablets, de Galaxy Tab A en de Galaxy Tab A plus, die beide in een 8-inch formaat en een 9,7 inch formaat zullen verschijnen.

Update: vergelijk hier de prijzen van de Galaxy Tab A en vind de beste Samsung Galaxy Tab A aanbieding

Wat bijzonder is aan de Galaxy Tab A, is dat deze wordt geleverd met een S-pen stylus. Dit betekent dat de Galaxy Tab A plus de allereerste tablet van Samsung is buiten de Galaxy Note serie met een pen. De Galaxy Tab A Plus verschilt daarnaast van de Galaxy Tab A door een iets andere processor en een beter werkgeheugen. De plus-versie heeft 2 GB aan werkgeheugen, terwijl de normale A-versie 1,5 GB aan werkgeheugen heeft.
De kleine modellen van beide toestellen, dus de 8 inch tablets, beschikken over een batterij van 4000 mAh, terwijl de 9,7 inch tablets beschikken over een batterij van 6000 mAh.

Beide tablets hebben een dikte van 7,4 millimeter en een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Verder hebben beide tablets hebben een resolutie van 1024 x 768. Het grootste verschil tussen de Galaxy Tab A en de Galaxy Tab A plus is vooral de bijgeleverde S-pen bij de plus-versie.

Het is nog even afwachten wanneer deze tablets echt in de winkels verschijnen. De Galaxy Tab A en de Galaxy Tab A plus hebben goede specificaties, maar behoren niet tot de hoogste klasse van de tablets. De verwachting is dan ook dat de tablets een interessant prijskaartje zullen hebben.

Ook zo benieuwd wanneer de Samsung Galaxy Tab A reeks uitkomt? We houden het in ieder geval scherp in de gaten. Zodra deze te bestellen is, zoeken wij de beste aanbieders voor je op en kun je de Samsung Galaxy Tab A in ons menu terugvinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu