TabletsAanbiedingen

Tablet houder: groot gemak

tablet houder

Dat de tablet een ontzettend handige gadget is, hoeven we niemand meer te vertellen. Volgens Telecompaper beschikte eind 2014 maar liefst 61 procent van de huishoudens over een tablet, tegenover 51 procent eind 2013. Inmiddels beschikken ook steeds meer huishoudens over meerdere tablets. Zo heeft het hele gezin altijd de favoriete films, series, games, leesboeken en recepten bij de hand, en dat ook nog eens in een fijn formaatje. Hoe fijn een tablet echter ook is in gebruik, zijn er toch veel tabletgebruikers die tegen het volgende aanlopen:

  • Je kijkt graag series in bad, maar je moet de grootste moeite doen om de tablet boven water te houden.
  • Je kookt graag de lekkerste recepten die je zelf op internet gevonden hebt, maar de tablet ligt in de weg en wordt vies wanneer je deze op het aanrecht legt tijdens het koken.
  • Bij een lange rit met de auto lijkt het de ideale oplossing om de kinderen op een tablet filmpjes te laten kijken, maar het apparaat vliegt soms de hele achterbank over.

Kortom: soms kom je net even een paar handen tekort om optimaal van het gemak te genieten van je tablet. Herkenbaar? Dan zijn de tablet houders wellicht een goede oplossing voor jou!

Diverse winkels verkopen tablet houders voor in de auto, maar ook voor thuis. Tegenwoordig zijn ze te vinden in alle soorten en maten, voor in de auto, de badkamer, de keuken of de slaapkamer. Hieronder een overzicht van enkele aanbieders.

* Mediamarkt tablet houders
* Wehkamp tablet houders
* Conrad tablet houders

Een gedachte aan “Tablet houder: groot gemak

  1. kim

    Ik heb een vraag. Ik wil mijn vriend een nieuwe iPad geven, maar heb er geen verstand van.
    Wat is de beste opvolger van de apple iPad model MD513NF/A versie 8.1.3 ( 12B466 ) ik weet namelijk echt niet wat wat is en mijn vriend is zeer kieskeurig.

    alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu