TabletsAanbiedingen

De beste Netflix series voor je tablet

Wie een tablet heeft, weet vast hoe lekker het kan zijn om op de bank of in bed weg te kruipen om met de tablet in de hand een serie te kijken. Netflix doet goede zaken en blijft ongekend populair. Het aanbod van dit merk is zo groot dat het soms lastig is om een goede serie uit te kiezen. TabletsAanbiedingen zet de beste Netflix series voor op je tablet voor je op een rij.

1. Breaking Bad

Breaking BadDeze serie staat in diverse lijsten al stipt op nummer één en is ook echt niet van zijn troon te stoten. Het verhaal draait om Walter White, een scheikundeleraar. Hij verwacht samen met zijn vrouw een tweede kindje, maar zijn wereld stort in elkaar als blijkt dat hij longkanker heeft. Omdat hij niet wil dat zijn gezin na zijn dood in de financiële problemen komt, besluit hij een heel ander pad in te slaan. Hij begint een leven als misdadiger en start samen met Jesse Pinkman, een leerling die bij hem in de klas heeft gezeten, een lab om crystal meth te produceren en verkopen. Al snel blijkt zijn drugs een pareltje in de drugswereld en moet er meer en meer geproduceerd worden om aan de vraag te blijven voldoen.
Breaking Bad is een absolute topper met fantastisch acteerwerk. Zonder twijfel kan deze serie de beste uit het aanbod van Netflix genoemd worden!

2. Homeland

HomelandDe CIA-agente Carrie Mathison wordt na een illegale operatie in Irak overgeplaatst naar de afdeling antiterrorisme. Er wordt haar verteld dat een Amerikaanse krijgsgevangenen overgestapt is naar Al-Qaida. Wanneer deze gevangene na jaren wordt bevrijd en als een held wordt ontvangen in Amerika, vermoedt Carrie juist dat hij een aanslag voorbereid.
De serie Homeland is ontzettend spannend en helemaal van deze tijd.

3. Luther

LutherEen toegewijde rechercheur probeert zijn privéleven op de rit te houden terwijl hij tijdens zijn werk constant geconfronteerd wordt met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen. In deze serie draait het vooral om moordenaars met bizarre fantasieën, waardoor de serie steeds weer opnieuw verrassend uit de hoek komt. Zeker een aanrader wie houdt van psychologische thrillers!

4. The Missing

The MissingWanneer een gezin op vakantie gaat naar Frankrijk, krijgen ze autopech waardoor ze voor enkele dagen gestrand zijn in een klein dorpje. Althans, dat was de bedoeling. De kleine Oliver raakt vermist en de vakantie wordt hiermee ineens één grote nachtmerrie. Tony, de vader van Oliver, raakt geobsedeerd door de vermissing en doet er alles, maar dan ook werkelijk álles aan om de kleine Oliver terug te vinden. De serie heeft een onheilspellende sfeer en iedere aflevering wordt geëindigd met een goede cliffhanger.

5. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Een echte vrouwenserie kan in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Het verhaal volgt de levens van vier meiden in het stadje Rosewood. Aria, Emily, Spencer, Hanna en Spencer zijn samen met hun ‘leider’ Alison een hechte vriendinnengroep. Dit verandert wanneer Alison op een avond ineens verdwijnt. Iedereen denkt dat ze vermoord is, totdat de vriendinnengroep ineens smsjes ontvangt van ene ‘A.’. Deze geheimzinnige A. blijkt op de hoogte van de diepste geheimen van de vier meiden en maakt hun leven stuk voor stuk tot een ware hel. Ze doen hun best om hun normale leventje op te pakken, terwijl ze ondertussen A. proberen te ontmaskeren en hun best doen om alles over de verdwijning van Alison boven te halen. Pretty Little Liars is een topserie die een beetje doet denken aan de populaire Desperate Housewives. Fans van de serie kunnen hun geluk niet op: de serie kent inmiddels maar liefst zeven seizoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu