TabletsAanbiedingen

Samsung Galaxy Tab S Aanbieding

Samsung Galaxy Tab SDe Samsung Galaxy Tab S beschikt over een zeer fraai Amoled-scherm. Het is een prachtige, maar prijzige tablet. Om je geld te besparen zetten wij alle aanbiedingen voor je op een rij, zodat jij de beste Samsung Galaxy Tab S aanbieding vindt. De tablet is verkrijgbaar bij vele verschillende aanbieders. Bekijk in onderstaande tabel de prijzen van diverse aanbieders en selecteer de beste Samsung Galaxy Tab S aanbieding.

 ProductPrijsBekijkenBekijken
CentralPointGalaxy Tab S 10.5
WiFi (wit)
€467Bekijk aanbiedingBekijk aanbieding

Vind de beste Samsung galaxy Tab S aanbieding

Uiteraard: het design van de Samsung Galaxy Tab S is vergelijkbaar met eerdere tablets die Samsung op de markt bracht. Deze tablet heeft echter wel echt iets onderscheidend ten opzichte van andere tablets. De Samsung Galaxy Tab S is voorzien van een briljant Super AMOLED scherm. Waar veel tablets zijn voorzien van een lcd-scherm is het AMOLED scherm van de Galaxy Tab S een echte verbetering. De tablet heeft een contrastratio die volgens Samsung 100 keer hoger is dan bij de traditionele lcd-schermen. Daarmee geniet je van superscherpe foto’s en video’s en geeft de Samsung Galaxy Tab S je een unieke kijkervaring. Nog een voordeel van het AMOLED scherp is het energieverbruik. Deze is lager dan bij een lcd-scherm en dit komt de accuduur sterk ten goede. Vind bij TabletsAanbiedingen de beste Samsung Galaxy Tab S aanbieding en zorg dat ook jij de tablet voor een goede prijs in huis hebt.

Verkrijgbaar in 2 formaten

De Galaxy Tab S is verkrijgbaar in twee formaten: een 10,5 inch-versie en een wat kleinere variant van 8,4 inch. Voor beide formaten vind je de beste Samsung Galaxy Tab S aanbieding op onze website. De achterkant van de Galaxy Tab S is hetzelfde als die van de Samsung Galaxy S5: kunstof met kleine putjes erin. Het ontwerp van de Galaxy Tab S is erg strak. De dikte van de tablet is slechts 6,6 mm en is vergelijkbaar met 6 op elkaar gestapelde creditcards. Door zijn compacte formaat en geringe gewicht is De Galaxy Tab S erg handig om onderweg mee te nemen. De Multi window functie maakt het mogelijk om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Zo lees je bijvoorbeeld je e-mail en bekijk je tegelijkertijd een video.

De beste Samsung Galaxy Tab S actie

De Samsung Galaxy Tab S draait op Android 4.4 KitKat, de nieuwste versie van de software van Google. Selecteer je de beste Samsung Galaxy Tab S aanbieding dan is de kleinere variant verkrijgbaar voor een kleine € 400,-. De grotere variant kost ongeveer € 100 meer, maar dan heb je dus wel de beschikking over nog meer van het prachtige AMOLED scherm.

Specificaties

Schermgrootte 10,5 inch
Besturingssysteem Android 4.4.2
Processor Exynos 5
Werkgeheugen 3 GB
Opslagruimte 16 / 32 GB
Gewicht 465 gram
Accu 7900 mAh
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews

Ik ben erg blij met de Galaxy Tab S. Supermooi beeld en lekker snel. Wij nemen hem eigenlijk overal mee naar toe.

De Tab S gekocht als opvolger van de Tab 3 en ben meer dan tevreden. Je merkt dat alles supersnel werkt en ook het beeld is een hele vooruitgang.

Menu