TabletsAanbiedingen

iPad toetsenborden

iPad toetsenbordenEen iPad van Apple heeft haar gebruikers veel te bieden, denk aan de vele applicaties die momenteel in de App Store van Apple worden aangeboden, aan de mogelijkheid om overal films te kunnen kijken, je favoriete muziek te luisteren in de trein of bijvoorbeeld foto’s te maken en deze meteen te delen met familie of vrienden. Het zijn echter niet alleen de mogelijkheden op de verschillende iPads  van Apple zelf die steeds uitgebreider worden, er zijn ook tal van accessoires die naast de iPad aan te schaffen zijn in de telecom- en elektronicawinkels. Het aangeboden aantal hoesjes wordt steeds uitgebreider, headsets zijn in vele vormen en maten te verkrijgen en bijvoorbeeld ook de iPad toetsenborden worden steeds populairder onder gebruikers van dit tablet. Niet alleen voor zakelijk gebruik van het tablet is een iPad toetsenbord handig, ook privégebruikers overwegen steeds vaker een dergelijk toetsenbord aan te schaffen.

Functionaliteit iPad toetsenbord

Tijdens een vergadering snel wat aantekeningen maken, bij een college meeschrijven met de uitleg van een docent of bijvoorbeeld een tekstbericht versturen naar familie of vrienden. Het zijn slechts voorbeelden van situaties waarin de functionaliteit van een iPad toetsenbord zeer goed van pas kan komen. Hoewel het typen op een iPad met het gebruikelijke toetsenbord op het scherm, eventueel in combinatie met een zogenaamde stylus pen, overwegend ook prima werkt, maakt een iPad toetsenbord het nog eenvoudiger. Vergelijk het met een kleine computer; het verwerken van teksten of typen van een tekstbericht was nog nooit zo makkelijk! Daarnaast bieden sommige iPad toetsenborden ook bescherming tegen krassen of barsten in het scherm. Door de iPad omgekeerd in het toetsenbord te klikken, kunnen vuil en scherpe voorwerpen niet bij het scherm komen en blijft deze ongeschonden.

Soorten iPad toetsenbord

De iPad toetsenborden worden in steeds meer soorten verkocht, zo is de ene variant van kunststof, terwijl een ander bijvoorbeeld van hard plastic is. Daarnaast dient het ene iPad toetsenbord zoals eerder beschreven ook als bescherming, daar waar andere versies enkel te gebruiken zijn als toetsenbord. De kosten voor een iPad toetsenbord verschillen sterk per merk en type toetsenbord, maar lopen uiteen van enkele tientjes tot in de honderd euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu